Tröttis

Skulle ha åkt in på en ”omfödersketräff” på mvc nu i eftermiddags, men jag kraschade på soffan och sov istället. Tröttis idag efter en kväll/natt med väldans onda sammandragningar. Eller förvärkar? Vad är skillnaden egentligen?

Idag har vi haft våran alldeles egna elektriker här också, nu är allt som behöver förberedas för elen i utbyggnaden klart, plus att några ”kråkbon” (enligt elektrikern) är uppredda och fixade också. Det var tydligen snudd på brandfarligt, lite läskigt.

Två bilder från slutet på förra veckan då de sista takstolarna lyftes på plats.

3 thoughts on “Tröttis

  1. Är inte en sammandragning när man känner hur magen drar ihop sig och spänner sig eller vad man säga, och en förvärk är när man känner hur det trycker neråt som om den vill ut? Jag har ingen aning haha…

    • Haha, jo, typ så tycker jag också. Men jag har ju haft onda sammandragningar länge, och ju längre tiden gått så har de liksom blivit ondare och tryckt mer neråt. Fast det kanske har blivit förvärkar då? Tänk vad enkelt om en förlossning alltid startar med att vattnet går och sen efter typ 5 timmar, prick, så kommer bebisen ut. Eller att de alltid föddes på BF-datumet. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *