För to the värkar?

Hihi, nu har jag kommit till det läget som folk tror att det är bebis på g om jag inte uppdaterat här på bloggen. Men tyvärr, ingen bebis so far. :-) Simon har dessutom bett mig knipa över helgen så han hinner lite längre på bygget. SEN får bebisen komma säger han. Hmm… Jag tycker att jag hört det till de senaste typ 3 helgerna. ;-)

Men iallafall, förmodligen är det förvärkar som spökar. Men igår trodde jag ett tag att det faktiskt skulle vara något som var på g, jag fick väldans onda sammandragningar, onda på ett helt annat sätt en de tidigare som jag tyckt gjort ont. Dessa gjorde ONT.

Men eftersom de avtog senare under kvällen så var det väl förvärkar. Jag försökte googla lite och tydligen är skillnaden mot förvärkar att de avtar sen mot att riktiga värkar bara blir intensivare. Men det vet man ju inte innan de hunnit avta ju. ;-)

Jaja, jag har fått en väldigt välbehövlig sovmorgon och vaknade först 10.30. Dock var jag upp och fick iväg Tuva till dagis, och sen ringde big sis och väckte mig när jag precis somnat om och frågade om jag hade bil idag. Jäkla körkort alltså, nu börjas det minsann. ;-) (Nejdå, jag skulle skjutsa min storasyster överallt (nästan, inom uppsalatrakten får hon hålla sig) efter allt hon ställer upp för mig ♥) (ärsch, jag vet, parenteser inom paratenser är väl inte riktigt tillåtet?).

Godmorgon!

4 thoughts on “För to the värkar?

    • Hihi! Ja! Minns det så väl förra gången, men nu har de som är mest nyfikna barnvaktsjour så de vet att de kommer att bli kontaktade ändå. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *