>Tröstshopping från h&m…

>

…eller kanske inte riktigt. Eftersom det var ett paket som jag hämtade ut idag. Men visst gjorde innehållet dagen lite ljusare. H&M’s garden-kollektion hade lika kunnat heta "SaraElisabethAlbertinaDjurström" eller något. Shit pommesfrites vad mycket som fallit mig i smaken!

Men ja, detta var det som låg i paketet som jag hämtade ut:

En helt underbar tunika. I love it! Från "Garden".

Ännu en tunika/klänning från "Garden",  det framkommer inte hur fin den är på bild, men den skulle funka lika bra på dansgolvet (med svarta leggings), på jobbet och annat.

En kavaj/bolero som jag var lite tveksam till… Men den får stanna för att den var så billig (25% rabatt + 100:- rabatt). Kan ju piffa till en tråkig vardagsoutfit.

Tuvisen fick en klänning och en kjol och hon blev SÅÅ glad! Hon kastade av sig sin Kitty-tröja (som hon tydligen stått och skrytit över på dagis, och de andra barnen hade vart så avis berättade fröken. Hihi!) och slängde på sig klänningen och drog av en värstingdans. Hur glad som helst!

Sen blev det handdukar till toan (kommer att komma en badrumsmatta i samma mönster) och örhängen till mamman också.

Nu har jag lite dåligt samvete över att jag shoppat… Egentligen borde jag ju spara pengar eller åtminståne lägga det på vettiga saker… Men, men, it makes me happy!

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *