>Kaffe och socker

>

My god, jag är verkligen extremt trött. För att inte slockna på bums här så knaprar jag godis och häller i mig kaffe. Ytterst bra kombination.

Min "sovnatt" dvs natten tills igår, tisdag, var total katastrof eftersom Tuva drömde mardrömmar hela natten och låg och snurrade, bökade och sparkade i våran säng. På det så hade jag massor som hjärnan inte kunde släppa. Satan i gatan vad pigg man var när klockan ringde 05.00 och det var bara att knalla iväg för att vara på jobbet 06.00.

Sen blev ju den dagen fullspäckad, jobb och utbildning fram till 16.00 då jag sprang till dagis för att hämta upp Tuvisen och sen fullt ös ut till Funbo, gå på husvisning, åka hem, natta Tuva, laga mat och tvätta två maskiner tvätt.

Viserligen vaknade Tuva bara fyra gånger i natt då det var min "Tuva-natt" och då var det bara att gå upp och stoppa i nappen och bädda om så sussade hon fint vidare, men ändå. Jag gick och la mig sent för att jag var tvungen att vänta på att tvätten skulle torka och sen vika den.

Förresten så måste jag berätta att när Tuva vaknade så låg hon och drog sig, myste och pratade lite för sig själv i ca 15 min innan hon tyckte att det var dags att gå upp. Länge sen man fick ligga och dra sig på morgonen! Så då gör det ju inget att det var 05.45 som hon vaknade…

Morgonen fortsatte i samma anda och lill-Tuvisen var hur duktig som helst! Klädde på sig själv och allt. Sen ville hon klä på sig ytterkläderna och gå iväg. Hon VILLE klä på sig. Det ni! Annars brukar det vara först en jakt runt hela lägenheten och sen en brottningsmatch på det när man ska klä på henne alla ytterkläder. Till och med vantarna skulle hon ha. En chockad men glad mamma var det som travade iväg mot dagis.

Men nu har den här satans tröttheten kommit ifatt mig… Och där var lunchen slut också.

Hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *