Too Hot to Handle Hobo Bag – Tropical peach

Alltså. Jag har hittat min drömväska. Var snudd på att klicka hem den, när jag såg att den var på rea hos Shopbop, men ekonomin tillåter inte riktigt såna här utsvävningar just nu…

tropical-peach-marc-by-marc-jacobs-too-hot-to-handle-hobo-bag-screenMarc by Marc Jacobs – Too Hot to Handle Hobo Bag i färgen Tropical Peach.

I love it! Speciellt eftersom det är silverdetaljer istället för guld. Den måste bli min! Min andra Marc by Marc Jacobs som jag fick av Simon har hållit otroligt bra, bortsett att jag lyckats skita ner den lite inuti så syns det inte att den är så välanvänd den faktiskt är. Jag har den snudd på dagligen, men ibland är den lite för liten och då skulle den ovan vara optimal som ersättare.

♥♥♥

Jag tänkte, att eftersom den här våren har vart lite väl jobbigt så borde jag väl kunna unna mig en liten tröst? ;-)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *