En jobbig morsdag

IMG_9701.JPGMamma, storasyster och jag på min dopdag. ♥

Idag blev det så otroligt påtagligt att mamma inte finns med oss längre. Och jag var som vanligt helt oförberedd. Mamma har ju alltid bjudit in till morsdagfika och eftersom vi är ett gäng kids så har det ju alltid blivit ett riktigt firande. En fin tradition tycker jag!

Idag så åkte Simon till USA väldigt tidigt på morgonen så så mycket firande av mamman här hemma blev det inte heller och då blir det fruktansvärt tomt. När det liksom inte blir någonting alls. Och vädret har ju vart riktigt kasst. Kallt, blåsigt och regn bitvis.

Trött har jag vart också. Sjukt trött. Tyvärr kan jag nog inte ens skylla på att jag var på 18-årsfest igår. För jag drack en öl och åkte hem vid 21. Haha! Den här partyprinsessan har lagt av sig totalt… ;-)

Men det är så otroligt svårt med sorgen efter mamma. Det känns inte alls som att hon är borta. Begravningar, urnsättningar och allt det där känns mer och mer som dåliga mardrömmar. Jag kan liksom inte förstå att JAG har en mamma som är död. MIN Mamma är DÖD. Det känns så fel!

Mest i livet så är det ju så otroligt mycket att göra och tänka på. Fullt ös, och jag hinner liksom inte ens med att tänka de tankarna som jag vill, och då hinner man ju inte fundera så mycket på hur ledsen man är för att mamma är borta. Visst, det ploppar upp, och vi pratar ju mycket om det, men inte så där på djupet. Och det tycker jag är skönt. Jag tycker om att ha ett liv som det händer mycket i, och jag känner stor tröst i att livet rullar på! Vi har så många projekt i huset på gång också, i fredags valde vi golv och snart är det dags att beställa nya köket och riva det gamla… Och sen kommer det rulla på med allt annat. Och så förlovning, planer kring bröllop, allt med barnen, träningen, trädgården, jobb, att hinna med annat kul och ja… Mitt liv just nu.

Men sen kommer såna här dagar, när man liksom knockas och bara blir så trött och orkeslös.

Men så måste man ju tillåta sig att få bli så också. Imorgon kör en ny vecka igång igen! Och det är ju inte direkt så att jag vart helt sysslolös idag, jag har fixat i trädgården, Tuva har vart på fotboll, hängt en sväng hos Britt och en hos Pappa, storstädat och tvättat 17 maskiner tvätt.

Ärsch snurrigt inlägg. Egentligen ville jag bara säga att jag saknar min mamma så. ♥

IMG_9706.JPGSyréner och Förgätmigej i morsdagsbukett som fick trängas med ett helt gäng till morsdagsblommor. Hon är oerhört älskad vår mamma. ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *