Tänk positivt

Ok, jag håller på och peppar mig själv för att inte gå under.

Några fördelar med att ha en unge som inte sover:

 • Man känner sig ändå stark och tuff, FAN, jag klarar ju ändå av det här! Hade någon sagt till mig att jag skulle få sova som jag gör nu innan jag hade barn så hade jag nog trott att jag skulle dö av det (jag och Simon höll på att avlida innan vi hade barn och Aslan (katten) väckte oss en gång per natt och ville ha mat).
 • Skulle jag bli satt i ett fångläger och bli utsatt för sån sömntortyr (här tänkte jag ha en länk till där de beskrev någon sömntortyrsmetod, men när jag googlar så kommer det bara upp en massa föräldrabloggar… ;-) ) så skulle jag vara så härdad att jag skulle knäcka dem som torterade mig. Fasiken, det skulle ju vara som att vara på semester. ;-)
 • Mitt liv blir sååååå mycket längre! Tänk vad jag tjänar tid. Tid som andra bara sover bort av sitt liv!
 • Man kan strunta i att göra tråkiga saker och skylla på att man är alldeles för trött.

Pepp, pepp! ;-)

2 thoughts on “Tänk positivt

 1. Herregud vad du är stark Sara och helt rätt tänkt! Imponerad ändå över att du försöker tänka positivt för jag förstår ganska bra vad du pratar om. Dock låter det som att jag hade en lightvariant i 2 månader i höstas, av vad du/ni lever med. Tur att det är en fantastisk liten kis ni har och en underbar storasyster läste jag nyss! Håller båda tummar för att all vakenhet är över snart för er! Här har min grabb börjat sova som en gud jämfört med under öroninflammationsperioden. Vi fick Kåvepeninet förra söndagen men på måndag ringde jag BVC och fick Amimox utskrivet istället och det funkade bättre. Fin body till Isak också förresten:-) Jakob fick en blå och en turkos av mig för några veckor sen och jag älskar dem.

  Sådär. Nu har jag buntat ihop en massa inläggskommentarer i en:-)

  Ha en skön kväll och hoppas inatt är natten det vänder!

  • Ja, dom är jätte fina och mjuka! Funderar på att slå till på några till. Isak gör av med bodys på löpande band, i natt kissade han igenom TVÅ gånger. Jäkla libero-blöjor att inte hålla tätt. :-P Isak fick också amimox, och jag har hört från flera håll att kåvepeninet inte ens hjälpt och det är först när de fått amimox som öroninflammationen gett med sig…

   Jag läste just om boken ”somna utan gråt” och nu är den beställd. Jag hoppas för att det och att sova i eget rum kommer att hjälpa oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *