Swedish Hasbeens för h&m!

Shit, h&m lanserar ju roliga sammarbeten på löpande band nu! Först ut var Elin Kling och nu Swedish Hasbeens. 20 april så släpps kollektionen (bestående av skorna nedan) på 150 h&m-butiker runt om i världen.

”– Jag älskar Hasbeens genuina framtoning, från träet och lädret till deras sätt att ta någonting traditionellt och svenskt och göra det trendigt och modernt. Kollektionen Hasbeens for H&M passar perfekt in i den 70-talsinspirerade bohemiska look som är en så viktig del av den kommande säsongen, säger Ann-Sofie Johansson, H&M:s designchef.”

Bilder från www.h&m.com. Kollage av mig.

Jag har ju spanat in deras kängor länge (beige med snörning vill jag ha!) men med priser över 2000-lappen så är det över min budget. Så nu hoppas jag att de kan göra ett till sammarbete till hösten… :-)

Enjoy!


2 thoughts on “Swedish Hasbeens för h&m!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *