Snyggaste vårskorna från h&m

H&M har så grymt fina skor till sommaren. De tre nedersta vill jag ha i varje färg! Och av de översta stack det till lite i hjärtat när jag såg de gröna… ♥ Fast sen såg jag att klacken var på 13 cm. Men, kanske så. Jag kan ju ha det hemma och titta på. :-)

399:- tror jag de kostar allihopa. Runtomkring där iallafall. :-)

4 thoughts on “Snyggaste vårskorna från h&m

  1. Oooooh jaaaa….dom översta var klart snyggast, dom vill jag ha….och så alla dom tre nedersta:) Fast dom i denim var fula….förstördes av den klädda klacken tyvärr. Haha…det här blir en dyr vår….vad sägs om loppis du å jag snart?

    Ja….bloggen gillar uppdateringarna…..mina studier gillar det möjligen en smula mindre;)

    Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *