>Svart som natten

>

Jag svängde förbi Kicks idag för att köpa mitt favoritnagellack, men så var det slut! Men när jag ändå stod där vi nagellackshyllan så hittade jag ett svart lack och nu är mina naglar svarta.

Bara för att smälta in i lilla mode-mängden.

Favoritnagellacket som jag hittade i somras, en stark cerise färg med lite blått i. Nummer 122 hos Depend.

Men jag vet inte om jag gillar det svarta… Gillar nog egentligen lite färg på mina händer (som favorit-lacket!). Man har ju så mycket svart, grått, beige och andra tråkiga färger på kläderna just nu så lite färg någonstans piggar ju upp! Men vi får se… Kanske kommer jag att trivas som fisken i vattnet. Jag ska iallafall ge det en ärlig chans, underlack är målat och ett lager svart så ska det på ett till lager svart och sedan överlack. Så sitter det ett par dagar.

Nu ska jag se om jag kan få in mobil-bilderna så ska jag visa vad jag köpt annars idag. Annars så ska jag nog fixa klart min lilla "Mitt år 2008…".

Förutom att rea-shoppat på Gränby centrum och målat svart nagellack så har jag även lagt Tuva själv idag (första gången sen vi införde nya nattningsrutiner) och det gick som på räls. Lill-tjejen och jag är ett bra team. När hon vill. Haha!

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *