>Men Tuva blev anmäld till förskolan iallafall

>

Jag har spenderat kvällen med att försöka få igång Bluetooth på datorn för att det är rätt så enkelt att skicka över bilderna från mobilen på det viset, men det är något som inte vill koppla ihop det på den här datorn.

Så imorn ska jag leta reda på en sladd som jag tror att jag kan ha till mobilen så att jag kan koppla in den till datorn direkt. Jag har ju rätt mycket bilder och små filmer som kan vara kul att spara…

Hur ska jag göra med kameran? Jag MÅSTE ju ha en kamera. Kan inte min bara börja fungera. Bara sådär? Snälla? Rara?

Men jag har gjort något bra ikväll, jag har tvättat tre maskiner och anmält Tuva till förskolan. Det ni, tänk vad stor hon är då! Dubbelt så gammal som nu. Fast inte dubbelt så stor får vi hoppas… Men det är ju inte helt omöjligt med tanke på det lilla matvraket. Haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *