Svår knäckt

Jag har ju som sagt nackspärr. Fan vad jag känner mig pigg, stark och frisk i kroppen just nu! ;-) Iallafall, jag har ju försökt med metoden att ignorera bort, trots att det känts som något liknande en förlossning i smärta i nacken bitvis.

Efter ett par riktiga katastrof nätter så tvingade Simon mig att ringa till en naprapat, så sagt och gjort, och jag fick tid idag. Dock gick det inte att knäcka nå, musklerna för för spända och hårda så det blev mest massage och en jäkla massa tryck på de onda hårda ställena (AJ!).  Det blev lite bättre, nu kan jag nästan röra huvudet åt sidan i slow motion men satan vad trött, ont och huvudvärk jag har nu! Fick tid på måndag för att testa om man kan få bort mer från musklerna och knäcka till den där nacken ordentligt. Fick ju inte ett enda knak idag! Lite besviken då jag sett framför mig en brakfest (ha… ha… ;-) ).

Vet ni förresten hur lätt det är att ta hand om en liten kinkig förkyld bök bebis med nackspärr.

”Vänta bebis, skrik inte så högt, mamma ska bara försöka ta sig upp… Pust, stånk, AJJJ!!!, åhhh… Vänta, snart är mamma uppe, vänta… Mamma ska bara försöka att vända på sig… AJJJJJJJJ!!! Så ja… Nu ska vi se då… Åh, du har tappat nappen… Så där ja, sov nu… Mamma ska bara lägga sig ner igen… Pust, stön, stånk, AJJJJ!!!, pust, oj oj oj, ok… Nu sover vi… Va?! Oj har du tappat nappen igen… Ok, mamma ska bara försöka ta sig upp igen… Pust, stånk, AJJJ!!!, åhhh… Jaha, oj då, du var hungrig alltså… Ehhh ok… Mamma ska bara lära sig att förtränga smärta.”*

Och då har jag ändå honom brevid mig i sängen, men jag kan inte vända på mig med min nacke. Jag måste sätta mig upp om jag ska kunna ta hand om honom. Tur att hans skrik inte gör mig tokig. Jag kommer ihåg att jag kunde få spel av Tuvas bebisskrik för att det lät som hon skrek åt mig ”DU ÄR KASS!!! GE MIN EN MAMMA SOM KAN TA HAND OM MIG!!! NUUUU!!!” medans Isaks skrik är mer ”Åhhh!! Jag är så liten och klen! Ta hand om mig, det är såååååååååååååååå syyyyyyyyyyyyyyyyyyyynd om miiiiiiiiiiiiig!”.

Oj då, långt inlägg om nacken och mammalivet med nackspärr. Men jag ska bara berätta en annan sak också. Vet ni att min storasyster är bäst? ♥ Hon ringde vid 08 och hörde nog på mig att jag inte var så himla pigg och att katten var drygast i världen för att kattmaten var slut så efter ett tag kom hon hit med Voltaren, en super bra Aloeverasalva, ett skärp hon virkat och kattmat. ♥

*Ok, kanske lite smått överdrivet. ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *