Del från sportlovet

Känns mysigt att vi tagit sportlov den här veckan, kul med en lite annat en vecka. :-) Mån-tis-ons så har vi aktiverat morfar, moster Linnéa och morbror Ville. Och idag var även kusin Zacke och moster Mia med och badade!

Iallafall, egentligen ville jag bara lägga upp lite bilder från gårdagen:

Tuva åker skidor i spåret på åkern, skit duktig!

Tuva och Ville klättrade i stora grushögar vid nya vägbygget, sen kom en arbetare och sa ”Det här är inget dagis.” ”Nähä?!” svarade jag.

Isak gjorde pulkapremiär, han sov när jag la ner honom, han sov hela vägen dit, han sov hela vägen hem och han sov när jag plockade upp honom. Åh, så skoj han hade det! ;-)

När han väl vaknade så myste vi i solen en stund innan det var dags för korvgrillning och då plockades systemkameran fram så de bilderna kommer.

Min nacke tycker inte om att sitta i soffan så nu ska jag och min elektriska värmekudde gå och lägga sig. Isak var bökade runt större delen av förra natten och hur lätt är det att ta hand om en bebis när man har ett svärd nerstucket i nacken och längs hela ryggraden? Inte så värst lätt = ingen sömn för mamman.

Vem ska man be till för att få en natts sömn? Jag skulle gärna vilja veta. Finns det någon sömngud? Jag tror nog att jag är i onåd där i så fall…

Natti natti!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *