Stickade tröjor hos Zalando

Nu börjar det kännas som att sommaren går mot sitt slut och trots att sommarkläderna inte direkt blivit välanvända under den här sommaren helt utan högtryck så börjar jag ändå vara less på dem. Hösten är ju dessutom inte långt borta. Enligt Wikipedia så börjar hösten i september och sträcker sig till ända till november. Ifall om det var någon som inte visste det.

Iallafall.

Jag längtar efter snygga jeans och mysiga stora, stickade tröjor!

Hos den nya webshoppen Zalando så har jag hittat alla de här godingarna som jag mer än gärna skulle mysa runt i.

  1. Pamarama – 499:-
  2. Only – 359:-
  3. Vila – 319:-
  4. Zalando Collection – 545:-
  5. Darling – 399:- (Tidigare 809:-)
  6. FTC – 3615:-

Den från FTC (nr 6) är egentligen men favorit, men tyvärr inte prisklassen. Som tur är så kan jag ju mycket väl tänka mig någon av de andra och jag har otroligt svårt just nu att hålla fingrarna i styr. Hur gulligt är det inte med pärlorna på den från Darling (nr 5) tex?

Sen har jag ju även några favoriter i garderoben från i våras. Den här med cirkelmönstret (som viserligen inte syns nå vidare på bilden men…) tex. Flätstickat har jag också ”hört” ska vara en riktig trend när det kommer till stickade tröjor. Åtminståne om man ska tro en av mina favoritbloggare Annawii. Och henne tror man ju gärna på! :-) Men om man tittar på färger så tycker jag inte att det är riktigt lika mycket höstfärger som vinrött, mossgrönt, lila osv… Eller är det bara det att mina ögon missar det? Jag tycker att höstens färger fortsätter ganska mycket på sommarens. Pasteller, neon och naturfärger. Och guld, silver och brons.

Så hur är det med er? Är ni sugna på stickat redan nu, eller vill ni ha sommarklänningar ett tag till?

Det bästa möjliga känner jag är att det blir en mild höst så att man kan ha stickade tröjor och jeansshorts. En kombo som annars är lite svår, antingen fryser jag ju och då vill jag ha långbyxor, eller så är jag varm och kan ha shorts men då är jag varm (som sagt) och vill inte ha en varm tröja till…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *