Lucky Ellen kampanj

Oj, känns som det är mycket tipsade om att köpa saker här just nu men det blir ju lite så ibland. Speciellt inför en ny säsong så blir man ju lite mer ”köptokig” ;-)

Men, ni vet sidan www.todster.se? Nu har de en kampanj med superpriser på fina märket Lucky Ellen. Jag klickade just hem 4 underbara plagg åt Tuva. Priserna på tunikor, blusar och kjolar ligger mellan 99:- – 149:- hos Todster och de är betydligt dyrare i vanliga fall. Ett plagg kan kosta runt 400:- så det är verkligen ett fyndtillfälle!

Latmasken i mig orkade inte ladda ner bilder på de fyra plaggen jag köpte så jag tog deras banner. Tuva kommer iallafall få den röda blusen till vänster och rosa kjolen till höger.

Om ni inte redan är registrerade så skulle jag uppskatta super mycket om ni kunde ange min mailadress vid registrering… saradjurstrom (a) msn.com. Snälla..? :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *