>Spiderchick utmaningen

>

Min idol Spiderchick har knåpat ihop en liten utmaning och utmanar alla som vill. Så jag tänkte jag skulle vara med.

Blogg jag läser först: Det varierar faktiskt grymt mycket, men eftersom jag har min egen som startsida (för att Simon åtminståne ska få en skymt av den ibland ) så kanske jag ändå måste säga den.

Blogg jag har hört talas mycket om men aldrig läst: Alla dessa Stureplanstjejer (Glamorama osv…) känns ointressanta men man hör ju talas om dem titt som tätt.

Kändisblogg jag följer: Elin Kling och Cecilia Blankens, sen brukar jag kika på på Natascha Peyres om jag har tid bara för att det är kul att läsa.

Mest kända bloggare jag sett IRL: En hel drös efter att ha gått på Blogawards 2008 och 2009 (Nu kom jag på att jag glömt att blogga om att jag fick hem en lapp om att boka in 2010 års blogaward också). Och några andra bloggevent som VR ordnat.

Första bloggen jag började följa: Det var någon Uppsala-tjej… Legally blonde tror jag bloggen hette, sen blev hon brunett och försvann tror jag. Den bloggen jag följt längst som jag fortfarande följer är Englas.

Bloggare jag beundrar och varför: Jag beundrar bloggare som kn lägga så mycket tid på sin blogg trots 4 ungar och heltidsjobb. Mina inlägg tar i snitt 3 sek ungefär och bloggen är inget som jag jobbar särskilt mycket med heller. Fast tanken är väl att det ska gå lite snabbt också.

Fördelar jag fått tack vare bloggen: Jag har blivit bjuden på lite saker, främst genom veckorevyn (blogawards + lite annat) men sen fick jag också gå gratis på Kidz market mässan och lite sånt där.

Då hatar jag att blogga: När folk missuppfattar mig, och tror sig veta hur jag är genom att läsa min blogg. Och när jag får taskiga kommentarer.

Då älskar jag att blogga: I stort sett alltid förutom när ovan nämnda händer.

Person som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite uppmärksamhet: www.metrobloggen.se/ville

Nu utmanar jag följande (om ni vill):

Jag utmanar alla som vill!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *