>Födelsedagsklänning till lillan, bikini + tunika till mamman

>

Hämtade ut ett paket från Nelly i fredags och där i låg dessa godbitar:

Såg nu att klänningen ser ganska orange ut, i verkligenheten är den mer korall och super söt! Den ska Tuva få ha som födelsedagsklänning, det är ju inte alls långt kvar tills lillan blir hela 2 år!

Fina tunikan (som såg mycket finare ut i verkligenheten än när jag beställde) och fina bikinin som jag kikat på tidigare. Men ibak är det dubbla band att knyta, funderar på att klippa bort det ena, tror det kommer att gå bra, annars kommer det ju bli en herrans massa linjer på ryggen…

Man fick ju 100:- rabatt om man blev ett fan av Nelly på facebook, och jag är ju grymt svag för rabattkoder… Hehe!

Nu ska jag kika in Lindex webshopp, för jag fick hem tre kuponger med 30%…

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *