Som att sitta på moln

Dunderklumpen börjar ju närma sig att bli så stor att han skulle kunna sitta i en stol vid bordet nu, vi testade igår på restaurangen och han skulle kunna sitta ett litet tag faktiskt. :-) Men något som måste införskaffas så är den en dyna att lägga i så man slipper hålla på med en massa kuddar hela tiden.

Jag har spanat in de här snygga från Jollyroom (länk):

289:- kostar dom och jag är lite inne på en grön. Eller kanske svart? Eller så snålar vi och köper en sån uppblåsbar dyna som Ikea har och som vi hade till Tuva. :-)

2 thoughts on “Som att sitta på moln

  1. jag tycker den gröna:) passar dom till alla barnstolar eller?
    vi hade en antiloop från ikea till moa och hade bara deras stödkudde runt om ryggen liksom. Nu har vi en tripp trapp som lillebror också ska få använda sen, men det finns ju spec dynor till dom.
    Dessa är jättesnygga och som sagt, grönt tycker jag ;)

    • Ja, det blir nog den gröna. Passar bäst in i vårat kök också. :-) Jag vet inte hur de passar in på olika stolar, men jag har sett bloggare som har de i de här plaststolarna från Ikea så hoppas jag att de funkar. De står ju inte vilka stolar de ska passa på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *