Besatt i mintgrönt

Mintgrön är verkligen en ny favoritfärg inför våren, och något jag snöat in på är mintgröna byxor. Dessa provade jag hos Cubus igår:

Väldigt sköna och prisvärda, 199:-! Men tyvärr så blev det inget köp för mig. De hade bara strl 38 kvar och jag hoppades att det var kvar så pass mycket gravidkilon att jag skulle kunna fylla upp dem, men icke. ;-) 36:or skulle nog funka och de skulle sitta lagom tajt. Har ju börjat få spel av allt som sitter för tajt (kan kanske bero på att man behöver vara rätt rörlig när man ska hänga med två kids om dagarna… ;-) ) så jag vägrar trycka i mig i ett par som passar precis…

Nu har jag iaf blivit besatt och sitter och funderar över när jag kan ha vägarna förbi Cubus i Bolandcity för att se om de finns kvar där… Haha!

Nu ska jag fixa lite mer kaffe. Isak sover i babysittern och Tuva är ute och bygger med pappan sin. Sen ska jag berätta om gårdagen. :-)

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *