Söderbärke

Vilken mysig helg vi haft! Efter lite stress med att komma iväg i fredags direkt efter hämtning av barnen (= jag behövde ha allt packat torsdagkväll), så har vi haft en väldigt bra helg i Söderbärke hos kidsens farmor och farfar. Vi har hunnit vart i stallet med faster Sara och Tuva fick trava på Ida (=as nöjd tjej) medan Isak åkte traktor med farfar (=as nöjd pojk) (not so genus, men vad ska man göra? ;-) ). Sen har vi vart i skogen, grillat korv, lekt och härjat, ätit god mat och avslutningsvis han vi med en tripp till badhuset innan vi åkte hem till Uppsala för att gå på kalas för lillebror Ville.

På kalaset fick dock inte Isak följa med. Han vart alldeles blå om läppar och kinder när han badade… Fast det inte var så kallt! Så han fick stanna hemma och elda och värma sig och huset när vi kom hem. Tillsammans med sin pappa självfallet, han får inte vara hemma själv och definitivt inte elda själv. ;-)

image1Så nu är vi taggade för ny vecka (inte, jag fick slita upp barnen imorse!) och jag räknar ner till Londonresan! Mindre än två veckor kvar nu. Tjoho!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *