Snöiga kakor och cupcakes

Idag bestod fikabordet av detta:

  • Leilas chocolate crakels – Lätta att göra och super goda. Jag gjorde dubbel sats och ”vips” så var de slut. :-)
  • Saras b-day cupcakes – Vanlig sockerkakssmet (muffins) som jag bytte ut lite 1/3 av mjölet till kokos istället, sen rev jag i lite limeskal och hade i limesaft och blåbär. Toppingen är av vitchoklad och philadelphiaost med strössel ovanpå. Smaskens! Jag gjorde dem i små formar så det blev en himla massa minicupcakes. :-)

Mamma sa att jag ärvt efter Farmor att jag är bra på att baka och det gjorde mig glad. ♥ Många har ju annars den uppfattningen om mig att jag inte är särskilt ”huslig” av mig. Men skenet kan alltså bedra… ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *