För 28 år sedan hände något stort…

…nämligen att jag föddes. Tänk, vad hade världen varit utan mig? ;-)

Min söta mamma har skrivit om mig i hennes blogg (se länkar):

FLICKA FÖDD: 1982-12-19 Kl 03.45 vikt 4430g längd 54 cm

Tänk att för 28 år sedan låg man med en ”liten” tjej på armen såååååå söt……..men som skulle skrämma livet ur en då hon visade att hon hade ett hjärtfel. Efter ca 14 dagar blev hon alldeles blå om händer och fötter och va helt slö…..vi åkte naturligtvis in till Ackis men när vi kom in första gången såg dom ingenting,så det va bara att åka hem igen. Den andra gången va hon så blå om händer och fötter och reagerade knappt när man rörde vid henne,in till Ackis igen och då upptäckte dom att hennes hjärta slog så snabbt att det knappt gick att räkna……..så det blev snabbt upp på en avdelning och en veckas sjukhusvistelse och hjärtmedicinering som pågick i ett år…..våran lilla lilla Sara Vi HURRAR för dig idag och hoppas på kaffe i eftermiddag =) Vi ska även fira dottersonen CALLE idag hos Sara eftersom han fyller 5 år imorgon !!!

De två bebisbilderna är tagna i februari -83 (tidigare finns inte i mitt bebisalbum eftersom pappa fotade till diabilder då… Hmm… Smart drag), tärna var jag strax innan jag fyllde 2 år, alltså i december -84. Jag hade en väldig kalufs att skryta med. Inte. ;-)

Dagen idag bjuder först på städ och bakning, sen hoppas, hoppas, hoppas jag att jag kommer ut en sväng på skidorna innan det är dags för kalas. Men vi får se, jag har ju ett karlskrälle som just nu är inne i stan och stressletar sista julklapparna och sen ska han skotta snö så att gästerna kan ta sig hit på kalaset klockan 15.00.

Nope, nu ska jag ta tag i bakprojekt nr 2! Saras b-day cupcakes!

Hörs!

6 thoughts on “För 28 år sedan hände något stort…

  1. Stort Grattis Sara på din dag:)
    Vad fint skrivet av din mamma!
    Jag hade ingen aning om att du hade hjärtfel!!
    Men du klarade dig utan operationer va?

  2. Grattis gumman, gu va lik tuva e dej på lucia kortet, man kan se tuva där :) du får din present när vi ses. Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *