Shoppat från Conscious Collection!

Nu såg jag att det ju ”bara” blev två plagg som jag shoppade från Conscious Collection (jäkla tjat om den där kollektionen, jag vet!) i torsdags i butiken, men det är en del på väg hem från webbshoppen också… :-)

Iallafall, så var en del (sen så var det en kavaj, två par mammabyxor som jag redan visat ett par av och lite annat smått och gått som inte behövs visas upp… ;-) )av det jag kom hem med detta:

Jag ÄLSKAR blusen, så fina detaljer! Och klänningen är GRYM, kommer att bli så fin med ett brunt läderskärp i midjan (eller ovanför magen). Bh’n var ju hur söt som helst, och jag behöver verkligen uppdatera min ”bh-garderob” (som att jag har en sån) då de flesta har blivit för små av någon konstig anledning. ;-)

Fjäderörhängena kunde jag inte låta bli att plocka med mig i farten. Så fina de med.

Visst sa jag att jag var nöjd? ;-)

Ps. Kavajen är urfin som jag köpte, invigde den i dag och jag älskar den med. Fotar den under dagen så ni får se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *