Det är nog någon där inne.

Min mamma tycker att jag är lite knasig som funderar i banorna kring om jag verkligen är gravid eller om jag kanske bara är skengravid. Nej, hon är i stället övertygad om att det är TVÅ där inne (men då har jag lovat bort den ena till bigsis man Erik, så det är lungt ;-) ) eftersom jag mår så kasst och det gör man visst bara om det är två? Eller? ;-) Ärsch, det var inte det jag skulle komma fram till utan att i början av graviditeten så var magen så svullen (gaser antar jag, läste att det kan bli så) och sen gick det ner och då kändes det inte som så mycket mage längre bortsett från att det inte var så himla kul att stänga byxorna.

NU däremot så har magen växt och det börjar bli en liten kula. ♥

Magen är ju ändå större än vid samma tid då jag väntade Tuva (men då hade jag mer muskler som nog höll emot lite…) så kanske är det en bebis där inne ändå.

;-)

(Ok, ja, det där med skengraviditeten kanske är lite överdrivet… Hihi! Och jag har faktiskt tänkt att jag ska sluta noja och istället fokusera på att vara glad över att vi ska få en liten bebis till!)

4 thoughts on “Det är nog någon där inne.

  1. Åhh, bebisar alltså. Jag fattade nog aldrig hur underbara de är förrän vi fick oss en egen. Tänk vad kul att de blir så lika i åldern, Ellen och lilla hemlisen i din mage! Ses i påsk. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *