PRECIS det jag längtar efter

Idag har det vart en sån där dag som man längtar efter när man tänker på sommar. Så mysigt vi haft det! Jag, Simon och tok-Tuvis brände i väg till Rullsand (blev inte Östhammar då smhi sa att det var mulna moln där och strålande sol i Skutskär) efter att Simon gått upp tidigt och jobbat hemifrån fram tills att att var packat och matsäcken iordning gjord.

Framme i i Rullsand så slog vi oss ner i sanden, fikade, lekte, solade, myste, badade och bara hängde. Solen strålande från en klarblå himmel hela dagen, men det var aningens kallt i luften. Men det var ju också bra, för då slapp man oroa sig för värmeslag. ;-)

Bjussar på den. Jag tvingade Simon att fota lite, så att jag skulle få hamna med på bild, och när tar han en bild då? Jo när jag rättar till bikinitrosan. Haha!

Nu ska jag kika på resten av bilderna. :-)

Hörs!

One thought on “PRECIS det jag längtar efter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *