Klen to the fis

Visst är det konstigt det där, att när man INTE KAN träna då är man så sugen på att träna så att man skulle kunna slå knut på sig, men när man KAN träna så ligger man hellre på soffan?

Jag är iallafall galet träningssugen nu. Till och med på löpning! Jag går och smider små träningsplaner och upplägg för när det är dags för att börja träna igen. Löpning ska jag bannemig komma igång med iallafall, och lite styrka. Att ha hyfsad kondition är faktiskt viktigt för mig, och som det ser ut så lär det ju inte bli någon mer fotboll… Trist bara att jag ska ha så svårt att hitta motivationen till att springa när jag inte får jaga en boll. ;-)

Jaja, jag är taggad till tusen nu. Får väl se hur det är sen i november (eller när jag nu kan börja träna igen lite smått). ;-)

Något jag kanske borde lägga till i min lilla träningsplanering är ryggträning. Hittade den här bilden från idag på stranden och helt plötsligt förstår jag varför min massör (ja, hon som brukar komma till vårat jobb) tjatar om att jag måste börja träna ryggen. Haha!

Klenfis.

One thought on “Klen to the fis

  1. Åh gissa om jag förstår ditt träningssug!

    Jag började löpträna förra hösten och gjorde mitt första, och hittills enda, halvmarathon förra våren och när jag tänker på det får jag pirr i precis hela kroppen! Har aldrig varit så tung och ur form som jag är nu, av förklarliga och bästa skälet:-)

    Jäklar vad jag längtar tills kroppen hämtat sig så jag kan börja springa lite smått igen. Har redan ett par lopp i bakhuvudet som mål med träningen (förutom att komma i form och må bra) inför nästa sommar och höst.

    Härliga badbilder förresten! Vilken dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *