>Party med systrarna!

>

Och några till såklart, men om man kollar på vad som fotades så skulle man ju kunna tro att det bara var fyra stycken Djurströmare på festen.

Party!!!

Söta syrror som blev glada över att det bjöds på gin&tonic… Hehe!

Sen skulle det lekas en lek, typ "gissa låten" och det gick ju sådär… Simon sa nu imorse att "det går ju inte att leka någon lek med er Djurströmare, ni är så himla tävlingsinriktade allihopa!". Jag flippade ur och vägrade vara med redan på första låten eftersom jag inte fick poäng bara för att jag inte ropade mitt namn innan… Så jag var mest arg och dryg (på skämt, såklart om ingen fattade det.) och fick över Mia till min sida så vi satt och var tvärsöver i soffan och retade gallfeber på de andra. Kul tyckte vi… Hahaha!

Jag har en miljon fler bilder på min kamera, men det är bara en jäkla massa grimarser och jag fick strikta instruktioner igår om att det inte skulle läggas upp på bloggen (men de jag la upp nu funkar väl?) så det är väl bara att låta bli. Jag hade dessutom en lugg som fått spel i början av kvällen såg jag på fotona också… Haha!

Tack för en kul kväll allihopa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *