>Party hos oss!

>

Jajamensan! Ikväll är det party hos oss. Det var ju inte igår det! Fast tyvärr så har det ju blivit ett otroligt manfall och det är inte många som kan komma. Men jag tvingade hit två småsystrar och Simon har ett par kompisar som kommer också.

Men det gör inte det minsta, det ska bli skoj ändå! Jag är taaaaaaggad!!!

Tuva är hos sin farmor och farfar i Söderbärke (Dalarna) och har det hur bra som helst skulle jag tippa på. Kanske rent utav bättre än "hur bra som helst" så inget dåligt samvete har jag för att vi för första gången har lämnat bort Tuvisen på det här viset.

Men visst känns det tomt här hemma utan min lilla stjärna…

Men nu ska jag inte tänka på det, då gör det ju lite ont i mammahjärtat, nu ska jag fokusera på fest!

Partttttyyyy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *