Panikbarn och ett väldigt snurrigt inlägg

Det är då attans vad jobbigt det ska vara med sömnen här. Isak fick någon panikattack igår och skrek otröstligt upp mot en timme. Precis när jag kände att jag måste få hjälp, så lugnade han ner sig och somnade till slut på min arm. Jag visste ju att han inte hade ont, man hör ju skillnad på skriken.

Påminde väldigt mycket om nattskräck (det hade Tuva) och jag hade nog misstänkt det om det inte var så att han inte hunnit somna.

Tokbarn.

Men det har vart lite hysteriska dagar, kvällar och nätter här så bloggen blir ju lite lidande. Det har ju hänt lite grejer här annars också, jag har passat på att sälja av våra gamla stora bokhyllor i vardagsrummet medan Simon var i Tyskland. Nu har det blivit så luftigt och fint! Jag ska visa er sen exakt hur det blivit när det gamla vitrinskåpet som jag fyndat på loppis blivit klart och inställt. (Men om ni kikar in instagram så kan ni se en liten bild där efter lite ommöblering).

Sen har jag ju två nya kärlekar i mitt liv som jag glömt att visa. Det ska jag visa idag!

Och så har jag jobbat lite på storasysters virkblogg… Ska fixa lite till och sen ska ni få adressen.

Och sen så var vi ju bjudna på god middag hos storasyster igår också.

Så… Eh… Jag kanske inte bara kan skylla på stackars Isse att det vart dåligt med bloggning. Jag inser när jag läser det här att jag visst haft en del för mig ändå. ;-)

Men nu är det helg och pappan i huset har landat hemma (tills imorgon bitti då han åker igen…) med ett spräckt ögonbryn och han kom hem i tid trots lite missöden med tågen i tyskland… Haha, tokskalle!

Hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *