Äntligen! Min vinterjacka!

Åh, jag såg den här jackan i Zaras webbshop och dog lite av kärlek:

♥ Kombinerad parkas bomull

Då fanns den inte inne i min storlek och nästan varje dag sedan dess så har jag kikat in och sett om den kommit in… Och äntligen! Nu är den hemklickad tillsammans med lite babypojkkläder hem till mig… Åh! Jag längtar.

2 thoughts on “Äntligen! Min vinterjacka!

  1. Hej Sara! Jag har också varit inne på Zaras hemsida och trånat efter denna jackan ett tag… men min fråga till dig är om det är en varm vinterjacka? och om den är trång?
    Tack på förhand :)

    • Den är faktiskt ganska varm, men det är ju inte någon varm dunjacka precis. Jag kommer nog klara mig rätt bra med en kofta extra om det blir riktigt kallt. Den är rätt liten i storlek, jag har S och hade inte kunnat ha en mindre, och jag är ändå mer en XS i vanliga fall. Så jag tipsar om att gå upp en storlek om du inte vill att det ska vara en tajt parkas. ;-)

      Men jag älskar min, så slå till! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *