Orolig förkyld mamma och våran dag

Ursch vilken orolig hönsmamma jag är.

I går hände en sak med Tuva, hon gjorde illa sig på dagis och blödde till och från på ett ”intimt” ställe (därför ska vi inte gå in mer på det eftersom jag tänker på Tuvas intigritet (som jag visst inte ens kan stava till?);-)). Och oj vad jag hetsar upp mig. Ibland önskar jag att jag var en sån mamma som bara ”Ärsch, det är ett litet sår säkert och det blöder, sen läker det och blir bra. Ingen fara ALLS”. Nej, istället så tröstar, donar, grejar och fixar jag, ringer mamma och storasyster om råd och uppdaterar om läget och blir alldeles stissig. VAD ska jag göra? VAD kan jag mer göra? VAD händer om…?

Undrar hur många gånger jag inte kunnat somna, eller vaknat på nätterna med ont i MIN mage över TUVAS mage?

Nej, tänka sig att jag blev en sån hönsmamma. Det trodde jag minsann inte. :-)

Jaja, annars idag så har jag dragits med min förkylning. Tuva hade en hyfsat bra natt, var upp två gånger då hon hade ont i sitt sår (Inotyolsalva borde alla föräldrar ha hemma, den är GRYM) och från 3.30 sov hon i våran säng så jag fick ligga och snosa på Tuva hår fram till 8.15! Mys. ♥

Sen städade vi och myste på förmiddagen, efter Tuva sovit så dök kusinerna Hult-Willén upp och när Calle, Erica, Oscar och Tuva smaskat i sig våfflor och röjt klart här så gick vi med dem hem och åt middag (och jag fick viiiiin till maten. Mums!) när det började närma sig läggdags så följde lill-sis Julia med mig och Tuva hem och nu har vi haft myskväll och tittat på skräckis. Söt-Julia nattade Tuvisen medans jag gjorde pizza till mig och henne (herregud vad jag ätit idag, mackor, fil med pepparkakor, våfflor, spaghetti och köttfärsås, pizza och sen snacks till filmen).

Mannen i mitt liv är iväg på julbord med jobbet sitt. Få se om han kör en helkväll som jag gjorde förra helgen eller om han tar det lite lugnare. ;-)

Hoppas ni haft en bra start på helgen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *