Buhu

Jag är så förkyld så min planerade födelsedagsfestmiddag har jag ställt in. Jag orkar inte. Så vill jag för allt i världen bli frisk så att jag kan jobba alla 8 arbetsdagar jag har kvar fram till jul. Dessutom så vet jag inte hur fräsch jag hade kännt mig på Flurrans dansgolv hostandes slem, blödandes näsblod ur en söndersnytennäsa och nariga läppar. ;-)

Hade jag vart så här förkyld för 4 år sedan, då hade jag givetvis pillat i mig en ipren och sen förträngt förkylningen, men det fungerar ju liksom inte längre. Man MÅSTE ju orka med vardagen. Jag måste orka jobba. Jag måste orka att åka och hämta Tuva efter jobbet och ta en 3 km prommis hem i mörker och kyla. Jag måste orka att laga mat och fixa i hemmet när jag kommer hem. Jag måste orka att ha tålamod att hantera en trotsig 2,5 åring (men hon är faktiskt snäll, det är bara vid vissa situationer då trotsen kommer fram). Jag måste orka att duscha och natta Tuvisen. Och helst vill man ju orka vara glad också medans man gör det. ;-)

För 4 år sedan så hade det mer vart att jag måste orka ta mig till och från jobbet.

Men tro inte att jag klagar, för jag skulle inte byta mitt liv mot något. :-) Lätt värt som man säger.

På måndag är jag nog frisk iallafall.

Och idag så är det projekt fixa julgran som gäller här hemma istället. Jag vet att det kanske är aningens tidigt men eftersom vi åker bort över jul så vill jag ju hinna ”njuta” av våran innan. :-)

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *