Också lite från Åhléns till pojkräkan

Ja, jag sprang ju förbi Åhléns också i lördags. Hade ju sett att de hade fina fleecefiltar för 49:- i deras reklamutskick. Jag fick även med mig en liten dress och tre par strumpor.

Ska nog försöka få vägarna förbi Åhléns igen innan det är dags för pojkräkan att anlända, för fler filtar behövs. Av någon anledning så är det det som jag är mest stressad över? Men jag vet ju att filtar går åt… Speciellt om man får en liten kräkis-räkis (hihi… ;-) ).

Nope, nu dusch, sen sängen. Imorn är det körlektion på schemat.

”Orka” som mina småsyskon skulle sagt. Jag är less på att försöka ta körkort innan bebis kommer, men jag ska ge det en sista chans. Går det inte nu så skjuter jag upp det.

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *