Lite påfyllnad i pojkgarderoben

Efter att vi fått reda på att det är en pojke i magen och ingen flicka så rensade jag ur lilla lådan med babykläder på riktiga tjejgrejer (jo, jag vet att man kan ha tjejgrejer på pojkar också, men det vill jag inte. Inte för mycket rosa, volanger och rosetter på en liten pojk heller…) och då blev det inte mycket kvar inte! Mest var det sånt som vi fick begagnat till Tuva som var ”unisex”. Strumpor hade vi 2 par tex.

Som tur var så var det inte så mycket som jag köpt som inte kunde användas utan bara 3 bodys och en byxdress (bortsett från 3 plagg jag köpte på loppis, men de var ju i princip gratis. ;-) ), men de får sparas till framtida presenter till kommande bebisar. Ett par byxor med volanger på rumpan och ett par med liten spets får han dras med… ;-)

Iallafall, detta fyllde jag på garderoben med från h&m:

2-pack byxor och 2-pack mössor från ”born 2011-kollektionen” (har ju bodyn sen tidigare), sen blev det även en så söt liten stickad mössa och ett 2-pack strumpor.

One thought on “Lite påfyllnad i pojkgarderoben

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *