Nytt till Tuvan

I onsdags hade vi ju en riktigt mysig dag på stan med Carro och Minna. Jag tänkte egentligen inte köpa något direkt förutom lite vantar och grejer till Tuva. Och det kom jag hem med, och även lite till…

Hello Kittyklänning från h&m och strumbyxor (som jag faktiskt planerat att köpa och spanat på länge) från Lindex. Strumpbyxorna var faktiskt finare än vad jag trott, de har en liten silver/glitter rand runt vid det svarta… Lovely!

Hello Kitty klänningen var det ju INTE meningen att vi skulle komma hem med, men nu var det ju så att vi råkade gå in på h&m’s barnavdelning och ”POFF” så satt Tuva med en Hello Kitty-kepa på huvudet, en tunn Hello Kitty-mössa i handen och en Hello Kitty-väska i den andra handen (där hon även hunit stoppa ner alla sina grejer, hur hann hon?). Eftersom h&m ändå är rätt billigt så sa jag till Tuva att hon fick ta EN av de tre. Det var ju inget hon behövde eller ens kunde använda nu (inte keps väder direkt ju, mössan var för tunn och väskor har hon). Men nej, hon ville ha ALLA.

Så jag kom på att en Hello Kitty tröja kan hon ju få istället, kläder behövs ju. Så jag pekade på den svarta Hello Kitty tröjan och sa ”Men titta Tuva, den här är ju snygg!”. ”Nej.” sa Tuva och satt bestämt med kepan på huvudet. Men så såg hon den klänningen ovan ”Den ROSA är snygg!” sa hon och när hon fick klänningen så gömde jag fort som sjutton undan de andra grejerna och vi gick till kassan. Rätt så nöjda båda två.

När vi står i kassan med typ 6 personer innan oss så säger Tuva ”Jag är kissnödig!” och säger hon så, ja då är det bråttom! Som tur var stod Annelie i kassan så jag slängde fram tröjan och sa att vi kommer tillbaka och köper den sen sprang vi iväg på jakt efter toalett.

Nu ligger lilla tjejen och sover, idag på förmiddagen har det vart en riktig mysdag för henne. Hon har gått runt här hemma och donat, lekt med lite olika saker (ett ganska långt tag satt hon inne på sitt rum och lekte så fint) och sen har hon lagt sig på soffan med täcke och kudde mellan varven och myst.

När hon sovit klart idag så får vi besök av kusinerna Hult-Willén. Vågar ju inte gå hemifrån eftersom vi fortfarande väntar på sotarna som skulle komma mellan 7.30-8.00. Grr.

Mystjejen!

One thought on “Nytt till Tuvan

  1. Egentligen borde man ju inte ta in Tuva på H&M, om man inte är beredd att köpa någonting med Hello Kitty på.. Hon var ju j-kligt snabb på att plocka på sig grejjer med den där katten på.. ;-)

    Kram Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *