Back on track och lite knasiga drömmar

Jag tror min kropp behövde migränen igår. Jag har kännt på mig den så länge, och i måndags bröt den aldrig riktigt ut. Idag är jag en helt annan människa som tycker att det ska bli skoj att köra en storstädning. Hahaha!

Bitvis i natt sov jag TUNGT. Hörde någonstans långt borta att det var någon som vrålade men jag kunde inte vakna för det. Tur att mannen i huset var mer på alerten och kunde springa upp. :-) Men resten av gångerna gick jag upp, eller chansade på att hon skulle somna om av sig själv (vi är ju ofta uppe och springer lite väl mycket, ibland somnar hon om precis när man kommer in i hennes rum…).

Men när jag inte sov tungt eller var uppe och sprang så fortsatte jag drömma ytterst skumma drömmar. Skulle jag berätta alla drömmar jag drömt den senaste tiden så skulle jag nog bli hämtad av psyk-akuten. Som ett litet bevis på vart mina drömmar kan vara på för nivå så kan jag berätta lite av en dröm jag drömde förut:

Vi stod ett helt gäng i en lokal och så skulle vi bli nermalda i en köttkvarn. Det var liksom en låda som var kopplad till kvarnen som man kröp ner i. Och jag fattade ju att det där inte var bra. Men de som skulle mala ner oss sa att det minsann var ”Inget farligt ALLS” och så demonstrerade de genom att mala ner Kronprinsessan Viktoria. Hon kröp ner i lilla lådan, och ut kom det köttfärs ur kvarnen. När de sen öppnade lådan låg bara hennes kläder kvar på botten. Jag och någon till var ändå skeptiska och rymde när vi kunde.

Hahaha!

Kan någon berätta vad DET kan betyda?

Nope, nu ska jag dricka upp kaffet och fortsätta dona här hemma. Vi väntar på sotarna också som ska ”provtrycka” (Emma, du är ju bra på provtryck, du kanske kunde fixa det istället??? Hahaha!) våran kakelugn.

Hoppas ni får en fin fredag, vi hörs nog snart igen. :-)

One thought on “Back on track och lite knasiga drömmar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *