Ny stol och SOM nya stolar

I lördags slog vi till på en ny barnstol från Ikea till Tuva, hon har ju hitills suttit i sin lilla babystol och man har fått både lirkat i henne och ur henne… Och vill hon inte upp/ner så GICK det inte att få i/ur henne. Men nu så! Nu har hon en fin vit som tar mycket mindre plats och som man kan skjuta in vid bordet (yey! Nu slipper jag snubbla på de där sablarns benen nå mer!).

Och när vi var på Ikea så passade jag på att köpa nytt tyg till våra stolar (fyndade för typ 200:- för alla fyra på en loppis, då var de mörkbruna med orangeveloursits…). Nu slog jag till på sånt där vaxdukstyg, så jag hoppas att det ska håla aningens längre än våra tidigare tyg. Nu ska det ju gå att bara torka av.

En ny stol och en nyomklädd stol.

Ciao!

6 thoughts on “Ny stol och SOM nya stolar

    • Hej! Det tyget kostade 59:-/meter hos Ikea. Lialotta heter det och fanns i flera färger. Det jätte lätt att klä om, sitsen är bara att ta ur, den ligger liksom löst i (vi hade stolar tidigare som vi också klädde om, men där fick man skruva loss sitsen) och sen var det gamla tyget häftat fast, så vi pillade bara bort häftstiften och sen häftade vi på det nya. :-) Tog på sin höjd 30 min för alla stolarna. :-)

  1. Måste jag absolut kolla upp då våra stolar är så ofräscha så man knappt vill sitta på dom, och känns ju inte så roligt att klä om när man vet att det ser lika illa ut snart igen.
    Men det var inge svårare för att det var vaxduk och inte vanligt tyg? Är det där vaxduk som mer ser ut som vanligt tyg???

    • Det är sånt där vaxtyg, inte riktigt som riktig vaxduk. Blir lite bekvämare att sitta på när det inte känns lika plastigt som en riktig vaxduk. Men testa att klä om du, det blir ju sån förbättring! Jag vågade inte ens visa en ”före” bild för tyget innan var vitt med lite mönster så du kan ju tänka dig hur det såg ut… ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *