Lindex All Kids

Jag hittade några fina nyheter hos Lindex för mig som gillar färgglada barnkläder!

Jag ska göra en beställning till Tuva så snart jag betalt mina räkningar (får bli ett projekt för morgondagen, mår inge vidare och kommer att vara hemma då med) och då kommer detta att åka med:

Klänningen är dock för liten för Tuva (bara upp till strl 86, och det var ju ett tag sen hon hade det…) men leggingsarna och tröjan kommer hon att få ha sin garderob. 99:-/st kostar de och Tuva kommer att passa så bra i dem, hon passar ju verkligen i starka färger.

Nu ska jag sätta på lite thé och sen bädda ner mig i soffan med fin gosiga filt från Chilli (ligger viserligen redan där, men jag måste ju UPP för att sätta på thé och sen får jag bädda ner mig IGEN. Toppen.) och titta på Danska Hollywoodfruar.

Malin, vad sägs? Ska vi göra en egen version? Svenska Gunstafruar? Hade väl vart nå? Hehe. Jag är ju väldigt inne på leopardfärgat så… ;-)

Hoppas ni haft en bättre dag i dag än jag. Men jag har en underbar b-friend som sköter om hem och barn så att jag får vila. ♥

Ciao!

One thought on “Lindex All Kids

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *