Min duktiga Tuva somnar själv!

Nu har Tuva somnat själv på kvällarna i TVÅ hela veckor. Det som jag och Simon bestämt skulle bli ett projekt runt hennes 3 års dag och som vi skulle ladda ordentligt innan för att orka fixade Tuva helt plötsligt själv.

Förra söndagen, då Simon precis hade åkt till Amsterdam, så var Tuva inte trött alls på kvällen. Efter att jag kämpat med att få henne att sova genom att ligga i hennes säng och låtsas sova så gav jag upp och lät henne läsa tidningar och böcker ett tag. Gissa min förvåning när hon väl somnade själv? Kvällen efter så hade jag berömt henne för att hon var så duktig kvällen innan och då ville hon sova själv. Sen dess så somnar hon själv varje kväll. Visst är är det ju mer eller mindre bök, mer eller mindre glada miner, och ibland får man ju ganska bra motion genom att springa fram och tillbaka till hennes rum. Men så det är värt det!

Tänk att det ändå gick så smärtfritt! Vi som laddat för en katastrofperiod i slutet på april nästa år. Haha!

Min lilla duktiga sötnos börjar bli så stor och göra livet så lätt* för sina päron. ♥

* jämfört med vad hon gjorde när hon var liten bebis.

2 thoughts on “Min duktiga Tuva somnar själv!

  1. Hihi… nu är det snart på ingång. Butiken jag beställer ifrån får hem sina nya tyger första veckan i november, så snart de är inne så skickar jag en beställning. Håll ögonen öppna! Självklart hör jag av mej också när jag beställt:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *