Fredagens firande hade hög klass, ”vaskning” och dyra presenter!

I fredags så hade vi vårt riktiga 5årsfirande med godaste räkmackorna och massa gott till som kalamata oliver, vitlöksbröd, dipp, ostar osv… :-) Och så givetvis champagne (dock blev det till att ”vaska” en del då jag äter smärtstillande och inte vågade mig på att dricka mer än något glas).

Jag hade inte köpt någon present till Simon, och trodde inte att han gjort det till mig heller eftersom han sa det på torsdagen då våran riktiga femårsdag var. Dessutom fick jag donuts och kaffe på sängen (donuts gör mig alltid glad!) då så jag trodde att det var min present.

Tro att jag blev förvånad när han kom in med en kasse från Nilsons på fredagen!

Dessa var det som låg i:

Helt grymma skor i ”putsad mocka”. Jag är SÅÅÅÅÅ glad över dem! My love hade så klart glömt att ta bort prislappen (kanske med flit… ;-) ) så jag vet att de kostade 899:- och märket heter Tamaris.

Undrar vad jag gjort som förtjänar så dyra presenter… ♥♥♥

3 thoughts on “Fredagens firande hade hög klass, ”vaskning” och dyra presenter!

  1. Gud vilka snygga! Jag och M har inte ens någon ”dag” men kanske borde jag hitta på en så att jag också kanske får fina presenter. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *