Middag med päron + svärpäron!

Lördagen har hitills bestått av Ikea-besök. Där jag lyckas ha sönder 5 av 6 nyköpta vinglas och Simon var 1 cm från att köra över min fot. Men mer om det sen! Kul var det iallafall. Hahaha! Hela familjen Crazy-baby är ute och far. ;-)

När vi kom hem var det lite fix och don innan Simons föräldrar kom hit vid 13-snåret. Nu är de ute och leker och jag är inne och fixar, för sen kommer mamma, pappa, Linnéa och Ville hit också för middag. ♥

Är dock aningens avis på lillasyster Slemmis som är och firar seriesegern med laget. Men tyvärr kunde jag inte haka. Dels för att jag inte satt min fot på en fotbollsplan sen innan midsommar, men också för att Simon åker bort imorn så jag behöver min sömn inatt om jag ska orka veckan som kommer.

Nope, back to att fixa klart.

Lovely lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *