En myshelg

Vi har haft en riktig myshelg här i lilla huset. Igår är jag glad över att jag hann till Ikea och fyndade massa smått och gott. Sånt som man får köpa när inte mannen i huset är med. ;-) Det blev ljus, tavelramar, duschdrapperi, 6 vinglas (varav 5 kraschades på parkeringen, buhu! Och folk bara skrattade åt mig som stod där med en full kasse, glas på hela marken och en tokig tvååring och väntande på skjuts…), en ”komihåg-tavla” till köket (visar den sen), en stor orm, en liten orm, ett stort förkläde med grå stjärnor, ett litet förkläde med grå stjärnor, en grytvante med grå stjärnor, fingerdockor (älskar Ikeas leksaker, prisvärt är ju vara förnamnet!) och så var det säkert nå mer som jag glömt. :-)

På parkeringen när Simon kom och skulle hämta mig så står jag utanför bilen och står böjd in för att spänna fast Tuva, då säger Simon ”Ja, då kör vi!” glatt och börjar köra iväg! Jag skriker och hoppar undan. DÅ märker han att jag inte sitter i. Tur som sjutton för mina fossingar att jag har snabba reflexer. ;-)

Sen kom ju Simons föräldrar och hela eftermiddagen var de ute. Simon + farfar fixade med veden och farmor härjade på med Tuva. Jag fick vara inne, vila huvudet och förbereda inför kvällens middag i lugn och ro. Vi bjöd ju mina föräldrar + Simons föräldrar på middag. Det var mysigt! Och de har ju aldrig träffats på det viset tidigare. Menyn bestod av bruschetta till förrätt, italiensk kycklingpasta till varmrätt och pannacotta till efterrätt. Och det slank minsann ner alltihopa. :-)

Idag har vi sagt hejdå till farmor, farfar och pappan i huset. Nu blir det ensam mamma söker (eller kanske inte söker förresten ;-) ) fram tills på onsdag kväll.

Så bli så skönt nu när älsklingen har sina resor avklarade! ♥  Sen är det ”bara” hockeyn som kommer att ta upp tid.

Hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *