Mama bee & Baby bee!

Genom SpotandTell så har jag fått testa två produkterMama Bee Belly Butter och Baby Bee Bubble Bath.

Mama Bee Belly Butter

I love it. Love, love, love! Nu är det väl fortfarande ingen mage att smörja in att tala om, så jag smörjer hela kroppen jag. Konsistensen är UNDERBAR. Det är verkligen som precis som smör (den är alltså inte luftig, utan mer kompakt vilket jag tycker är bra. Man vill väl inte få en massa luft med?), men när man smörjer in sig så går det snabbt in i huden och man blir inte kladdig. Jag som slarvat lite med att smörja in mig under vintern har fått en väldans torr hud och efter första insmorningen så var jag mjuk igen. DIREKT! Nu måste jag dock köpa en ny vanlig bodylotion så att jag kan spara den här (eller så får jag köpa en ny…) till magen. Det enda jag kan klaga lite på är doften, jag tycker att den luktar lite som lera? Men jag vet inte om det är min gravid-näsa som spelar mig ett spratt, för Simon tyckte att den luktade gott och han brukar annars vara känslig för cremer som luktar konstigt (”Men åh, vad har du smörjt in dig med nu då?” ;-) ). Lukten är i vilket fall väldigt diskret och försvinner snabbt. 4,5 S av 5 möjliga får den.

Så här står det om produkten på hemsidan:

”98.65%  NATURLIG

Mama Bee Belly Butter är speciellt framtagen med kakaosmör och E-vitamin för att minimera bristningar i samband med graviditet. Återfuktar, mjukgör och lämnar huden len och slät. Innehåll 185 gram.”

Baby Bee Bubble Bath

Det lite tråkiga nu är ju att vi inte har något badkar och Tuva har vuxit ur sin badbalja så vi har inte kunnat testa… Men jag ska spara denna till bebisen i magen så kan ni få en recention i oktober. ;-) Dock kan jag berätta att denna har en underbar svag doft som jag verkligen kan tänka mig kommer passa en liten bebis att dofta efter ett bad. Så här står det också om produkten på hemsidan:

”98.03% NATUrlig

Omge ditt barn i ett hav av bubblor med denna tår-fria och SLS-fria formula. Denna växt-baserade badolja kombinerar närande sojaprotein för att rengöra barnets hud utan att irritera. Glycerin  och vaniljextrakt hjälper till att lugna och återfukta. Innehåll 350 ml.”

One thought on “Mama bee & Baby bee!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *