Hemma med migrän…

Jag är verkligen en liten klenis just nu. Jag klarar inte mycket utan att må super kasst. Inatt var det min tur att ta Tuva och jag var väl upp på henne 5-6 gånger. Visst att det hade vart jobbigt vanligtvis med (1-3 gånger funkar bra), men nu blir jag helt död. Dessutom har jag sovit värre än värst själv, drömt mardrömmar om att jag gått på stan utan brallor och håriga ben. Hahaha! Värsta mardrömmen? ;-) Tror inte att jag ska ta de där illamående tabletterna innan jag ska sova nå mer, läste sen att de innehåller koffein och grejer för att man INTE ska bli trött och dåsig av dem. Iallafall, jag vaknade med illamåendet från helvetet och när jag väl lyckats ta mig upp ur sängen så möts jag av att jag inte ser. Migrän alltså. Bara att bädda ner sig igen. :-(

Så idag har jag vart mer eller mindre sänkt. Men om ett tag ska jag ta mig samman och hämta Tuva (hur jag nu ska göra det? Det blåser STORM ute!) så att hon ska få gå på gympan 16.15. Sista gången innan deras uppvisning på söndag. :-)

Hörs kanske innan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *