>Lucia it is

>

Har man någon som helst julkänsla nu när det är så otroligt kasst väder? Nej, inte så värst mycket. Och idag som det är lucia och allt! Jag har ju haft som tradition länge att jag ska upp och kolla på lucia på tvn på morgonen. Ligga med täcket på soffan och äta lussebullar och dricka thé. Men tror du att vi kom ihåg det iår? Nej. Skit också.

Men vi fick lite julkänsla idag ändå, Tuvas farmor och farfar kom hit och vi bakade lussekatter (som blev super goda!) och lyssnade på julmusik. Härligt! Och besöket var väldigt uppskattat av en viss liten Tuva…  Hon var så trött sen att hon kunde ha gått och lagt sig vid fem, men det var ju lite väl tidigt tyckte jag. Jag blev även grattad så här lite oväntat i förväg och jag fick jätte bra och fina presenter. Tack så mycket!

Tuva var ju mer än nöjd när hon fick vara med och baka lussekatter och sen leka med farmor och farfar en massa!

Dagen till ära så var hon klädd i en liten tomteklänning också, någon luciadress hade jag inte…

Godaste lussekatterna!

Jag smällde i mig tre lussekatter då, och sen har jag smällt i mig fyra nu på kvällen (fast de var nog de minsta, så man skulle nog kunna räkna dem som tre). Lovely! Jag har även snart smällt i mig en 1,5 liters julmust så snart borde ju julkänslorna vara här tycker jag. Eller vad tror ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *