>Den här helgen skulle jag kunna göra om

>

Är nyss hemkommen från en trevlig sväng på stan med Carro och Tuvisen. Tuva lyckades somna precis innan vi skulle äta på Unico och sedan sov hon sött medans vi åt. Perfekt! Hon vaknade lagom till kaffet och då fick hon vara med och spana på alla människor och härja. Hon är grymt social den lilla ungen. Sen så regnade det ju inte idag heller, visst det var mulet men nu för tiden så blir man ju super glad bara det inte regnar.

Jag var förbi på h&m en liten sväng och köpte på mig lite accessoarer från barnavdelningen av presentkortet (inte hela, bara lite grann, hade nämligen tänkt att jag kunde lyxa till det på fredag då det är födelsedag och köpa något fint) och så var jag in och köpte ett resårband så ikväll kanske det blir till att sy om lite grejer.

Trots att jag hade en tråkig kväll här hemma i min ensamhet igår så har det här verkligen vart en bra helg. Mycket mys, och så har jag fått träffa min familj och Simons familj. Och idag fick jag kompis och stan behovet tillfredställt också. Och Simon får ju trots att han är värd att gå ut och ha kul lite dåligt samvete och så är han så där lite extra gullig och berättar hur bra jag är hela tiden. Det är ju inte fel det heller, och gör en ju att tycka att det var värt att ha det lite tråkigt en lördagkväll också.  Jag och Tuva hade super mys både igår då vi slog in alla julklappar och imorse mös vi länge i sängen. Gullungen.

Nej nu ska jag laga mat. Jag återkommer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *