Lite mer mama-gala…

Här kommer sista inlägget om Mama-galan. Ska inte göra er helt less. ;-)

Ja, som sagt så tog jag och Carro 14.09 tåget mot huvudstaden så att vi skulle ha tid på oss att hitta till Berns salonger där galan skulle starta 16.00. Dock så var vi framme vid Berns ungefär 14.55 så vi gick till Fridays och tog en öl i väntan på att det skulle börja.

När klockan slog 16 så var det en låååång kö, och som tur var hamnade vi rätt långt fram och blev insläppta snabbt. Så vi hann gå en liten runda med välkomstdrinken och kika på allt (och spana på kändisar, woho!) innan det blev på tok för mycket folk (det var verkligen smockat) och vi hamnade i ett litet skrymsle med våra tallrikar med mat. Men det var god mat. lax, kyckling, potatissallad och vin. Sen så mycket goda mini cupcakes till efterrätt! Fast kaffet kunde man ju bara drömma om att kunna komma fram till… ;-)

17.30 slog de upp dörrarna till Chinateatern (tror jag att det heter, hej å hå, här är tjejen med koll…) och jag och Carro träffade på de andra uppsalatjejerna Martina, Johanna och Beckis som hängde på låset så vi fick super bra platser vid scenen!

Själva galan var ju grym! Shit så jag skrattade åt Annika Lantz. Galna människa till att bjuda på sig själv. Hahahahahaa! Modevisningen med kändisar och deras barn var riktigt kul att se också.

När galan var slut så sprang jag och Carro till 20.11 tåget och sen hämtade världens bästa pappa på station och skjutsade hem mig så att jag slapp vänta 45 min på bussen. Tack pappsen! ♥

Lite bilder från Mama (klicka på länken så kan ni ser fler), överst så är det mina favoriter på modevisningen, Cecilia Blankens med sin Bonnie och Markoolio med sin Moa. Sen så är det en bild på Annika Lantz som ”födde barn” i öppnings scenen. Hihi!


Det här är mina dåliga bilder fotade med mobilen eftersom min kamera tvär dog direkt. Överst från vänster så är det alltså: Annika Lantz som har ”trosskyddsregn”, Stora rosa glittriga bokstäver visade vägen vart vi skulle vara, Jag och Carro inne på Chinateatern, Jag nere vid garderoben vid Berns, och så mini cupcakesen!

Och sist, men inte minst, goodiebagen!

Det var en bra söndagkväll. Lätt värd 250:-. :-)

3 thoughts on “Lite mer mama-gala…

 1. Vilken fin blogg måste jag inleda med och sen mammagalan nu blev jag ännu mer sugen på att anmäla till nästa år men vart bor man och var är det?

  • Tack! :-)

   Mama-galan var i Stockholm på Berns salonger. Vi bor i Uppsala så vi åkte tåg dit och hem. Satsa på att åk nästa år, det är verkligen värt det!

 2. Hmm..en bebis i strumbyxan alltså.. Kommer ihåg när Annika Lantz hade Morgonpasset i p3, känns som om hon varit närvarande i hela mitt liv snart! :0

  Hade vart skoj att vara där men känns som en lååång väg från Norge.. ;)

  Sv: Jomen, 19 går helt ok så länge hon kommer ut då och inte på julafton. Nu är det min och Björns unge vi pratar om och då gör hon gör det säkert bara för att jävlas.. ;)

  Ja, det var skönt att det inte var ngt men fasen vad rädd jag blev.

  Vad kul att du hakar på!
  Ha en fin dag du med! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *