Kidzmarket

I lördags så var jag och Carro iväg på Kidzmarket som ordnades här i Fyrishov. Det var andra året som vi gick och jag måste ju säga att man blev lite besviken över utbudet… Kan det ha vart dubbelt så mycket förra året? Nu kändes det… Tomt.

Men ärsch, det var väl lika bra för plånboken. ;-) Och dessutom så fick jag en lååång tur på Gränby C istället (eftersom vi blev klara så snabbt på mässan).

Något som var bra var att man fick en liten goodiebag som innehöll (bland annat, men inget direkt som jag behövde) en sån bra mugg! I locket så är det ett till lock så att man kan förvara tex lite frukt där. Kommer nog att bli välanvänd här hemma. :-)

Inne på mässan så köpte jag ett kakfat + små praliner i trä till Tuva (+bad/dusch färg från apoteket som jag glömde fota, utav dem fick man förresten också en liten påse med prover).

På loppisdelen så fyndade jag lite grann, tre fina böcker ”De vilda trillingarna” bara för att det är en bok som jag minns från när jag var liten, ”ABC sa lilla T” och ”Spökpappan i simskolan”. Sen blev det ett nytt oöppnat Fifi-pussel och nya (förpackningen var obruten) fifi-trosor för typ inga pengar alls.

På Gränby C så mötte jag upp Simon, Tuva, Sara och Adam efter att Carro åkt och vi gick på klänningsjakt. Tuva ville minsann också prova klänning och smet in på ett provrum och var inte så där jätte sugen på att komma ut om hon inte också fick prova. Sötnosen. Prova fick hon dock inte. ;-) Men Sara kom hem med en ursnygg klänning som framhävde lilla bebismagen jätte fint!

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen se om jag på nå smidigt vis kan få in bilderna jag tog på mama-galan med iPhonen in i datorn…

Ciao!

One thought on “Kidzmarket

  1. Åh, barnböcker letar jag efter som inte kostar skjortan! Har sparat de finaste från när vi ungar var små men mina bröder har kladdat i dem alla. De var superfina tills de kom och skulle sätta sin stämpel. Min yngsta bror målade på allt som gick och dit han nådde så att säga att vi tapetserade köket ofta är en underdrift. Två ggr om året var det praktiskt taget nytapetserat. En gång tog han en spik och ristade in vår brors namn i pappas nylackerade mercedes..mycket populärt..
    Koppen verkar ju guld också!
    Stackars Tuva.. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *