Knorr-barn

Idag har det inte vart någon bra dag för Isak. Oj så ont han haft i magen hela långa dagen! Natten var iofs inte heller så skoj, då åt han med 30 minuters mellanrum, fast helst hade han nog velat ligga och snutta hela natten. Vid 05 började han få ont i magen, och vid 07.30 gav jag upp och gick upp. Snark och gäsp.

Ingen direkt sammanhängande sömn har han fått nu på dagen heller lill-stackarn, 15 min innan vi skulle åka och hämta Tuva så slockande vi ett tag och oj så arg lill-kille det blev när jag var tvungen att ta upp honom för att åka.

Men jag klagar inte, jag bara berättar hur dagen vart. Nu ska jag bryta ihop lite och så tar vi nya tag imorgon.

”God” natt!

One thought on “Knorr-barn

  1. Bra gjort. Jag vet att jag inte ska klaga heller eftersom jag fått en fin och frisk kille. Men 1½ månad av i regel max 2 timmars sammanhängande sömn håller på att ta knäcken på mig vissa dagar. Gnäller loss lite i bloggen idag faktiskt. Eller så säger jag bara som det är. Det var bra skrivet:-) Håller på med ”somna-utan-nappen-projekt” som på allvar började igår. Inte helt lätt och kommer nog ta ett bra tag men nu måste jag testa att göra nåt i alla fall. Känns bättre så.

    Hoppas lille Isak behagar vara lite mindre hungrig/närhetstörstande inatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *