>Knäppt var det här!

>

Min nya kamera går varm här hemma och jag knäpper på allt och ingenting. Testar hur det blir om man ändrar en inställning hit och kollar hur det blir om man gör si och så. Många finurliga små knappar finns det för att vara en så liten kamera tycker jag. Inte för att man kommer att använda dem så mycket men ändå, lovely!

Premiär bilden. Titta vad snyggt och välstädat vi har hemma. Tuvas saker ligger överallt. Haha!

Den här bilden vill jag bara visa för att man ser Tuvas hår! Det gjorde man inte med min förra. Men ser ni, hon har ju en liten kalufs nu!

Sen tog jag en miljard bilder på Tuva när hon lekte med sina Teletubbies och tittade på tvn (Teletubbies där med). Bra less på mig blev hon!

Idag har jag väl också fått till ett hundratal kort, och fler ska det bli!

Men nu kommer Tuva krypandes och ropar "mam, maaaaam, maaaa" och så vill hon vara med och blogga. Lekdags alltså!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *